Dubstep
Dubstep
Dubstep
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dubstep

SatursPortalMeklētLatest imagesReģistrētiesIeiet

Funny. ;DD

Go down 
2 posters
AutorsZiņojums
Admin
Admin
Admin

Number of posts : 20
Dzīvesvieta : UK, Thetford.

Funny. ;DD Empty
PostTēma: Funny. ;DD   Funny. ;DD I_icon_minitimeOtrdiena Marts 15, 2011 1:57 pm

Janitis aiziet pie teta un vaica:
-No kurienes es esmu celies?
-Mes tevi atradam kapostos.
Janitis steidzas pie vecmaminas:
-No kurienes celies tetis?
-Atradam salatos.
Skola Janitis raksta sacerejumu:
-Paaudžu paaudzes mana gimene ir vairojusies vegetativa cela, neiepazistot baudu, ko sniedz intima tuviba!

Blonda pasažiere ilgi skatas uz mirgojošo gaisminu lidmašinas sparna gala, tad pasauc stjuarti un saka: "Atgadiniet kapteinim, ka vinš aizmirsis izslegt labo pagriezienu!"

Janis: Gati tu zvaigznes redzi!? Gatis: Redzu! Janis: Celies bleg, telti nopizgija!

-Boss,es veletos lielaku algu,jo par mani jau izrada interesi 3 citi lieli uznemumi. -Un kas tie butu? -Namu parvalde,LMT un Latvenergo.

Rižiks prasa plikpaurim - "Kas i ko, nebiji majas kad dievs matus dalija?" Plikpauris atbild - "Biju, deva rižus, nenemu.

Meitene stridas ar puisi: Es virs gultas uzrakstišu ka Tu esi mulkis, lai visa pilseta to zin .

Govs kapj koka. Koka sež varna un vaica - govs ko tu koka kap? Es abolus est! Bet ta nav abele, bet gan priede-man po - man aboli ir lidz.

"Sanem, maita, tas Tev par diktatiem", nosmineja Janitis liekot vieniniekus pie skolotajas bildem draugos.

lol! party
Atpakaļ uz augšu Go down
https://dubstep.iftopic.com
sQeeZ
DubStep Lover ♥
sQeeZ

Number of posts : 14
Dzīvesvieta : Ireland

Funny. ;DD Empty
PostTēma: Re: Funny. ;DD   Funny. ;DD I_icon_minitimeTrešdiena Marts 16, 2011 5:06 pm

Hehe ir labais. ;D

P.S> Mums vajadzet uztaisit forumu ari anglu valoda, vairak cilveku sarastos. :)
Atpakaļ uz augšu Go down
Admin
Admin
Admin

Number of posts : 20
Dzīvesvieta : UK, Thetford.

Funny. ;DD Empty
PostTēma: Re: Funny. ;DD   Funny. ;DD I_icon_minitimeTrešdiena Marts 16, 2011 5:38 pm

sQeeZ rakstīja:
Hehe ir labais. ;D

P.S> Mums vajadzet uztaisit forumu ari anglu valoda, vairak cilveku sarastos. :)

Njā es to pashu domāju :D
kad busi skype uzraksti. party
Atpakaļ uz augšu Go down
https://dubstep.iftopic.com
Sponsored content

Funny. ;DD Empty
PostTēma: Re: Funny. ;DD   Funny. ;DD I_icon_minitime

Atpakaļ uz augšu Go down

Funny. ;DD
Atpakaļ uz augšu 
Lapa 1 no 1